CJ GROUP er en sammenslutning af tre
velkonsoliderede lokale entreprenørvirksomheder i
Aarhus, Fredericia og Rødekro.
Vi udfører bygge- & anlægs-
opgaver over hele landet,
primært i egenproduktion.
CJ GROUP har i alt 167 medarbejdere.

 

Gudenå Hospice er opført i totalentreprise af CJ Group Aarhus.
Projektet omfatter lyse og venlige fællesarealer, kontor- og servicefaciliteter, sengestuer samt badeværelser m.m. Gudenaa Hospice

gudenaa hospicese flere fotos fra projektet link


CJ GROUP Aarhus A/S

Det velrenommérede Aarhusfirma Murercentret A/S skiftede i 2010 navn til CJ MurerCentret A/S, da det blev en del af entreprenørfirmaet Chr. Johannsen A/S. Siden er udviklingen gået stærkt, og vi tog derfor navneændring til CJ GROUP Aarhus A/S.

Dels for at markere vort tilhørsforhold i CJ GROUP, der desuden består af Chr. Johannsen A/S, Padborg og CJ Anlæg A/S, Fredericia.
Dels som en naturlig følge af, at vi med øgede kompetencer og udvidelse af medarbejderstaben tager fat på nye og større entreprenøropgaver i hoved- og totalentrepriser.
Vores service og store ekspertise inden for vedligehold og renoveringsopgaver fortsætter sideløbende med den udvidede aktivitet. Vi er fortsat at finde som en solid lokal entreprenør inden for bygge- og anlægsbranchen med basis i Aarhusområdet.
Derudover er vi nu rustede til at deltage i større bygge- og anlægsprojekter over hele landet, alene, eller i samarbejde med de øvrige afdelinger i CJ GROUP.

CJ Group Aarhus spænder vidt, geografisk såvel som med typen af byggerier

To af vore nyeste hovedentreprise-projekter er opførelse af 65 lejligheder på Dortheavej i København (herover) tegnet af BIG Bjarke Ingles Group, samt godt 3.000m2 produktionslokaler for Terma A/S i Grenå (herunder).
Læs mere ...